AlGrauwde & partners – RV accountants. Advies.

Adviezen

Als ondernemer kunt u tegen allerlei kleine problemen en ingewikkelde fiscale regelingen aanlopen. Bijvoorbeeld de verschillende aangiftes of de gevolgen van nieuwe wetten die van toepassing zijn op uw onderneming. Of u wilt weten welke kosten u belastingvrij kunt vergoeden aan uw werknemers. Of wanneer lunchkosten fiscaal aftrekbaar zijn.

U hebt verliezen opgebouwd en wilt deze op de beste manier aanwenden. Of u wenst belastingadvies over de voordelen die ondernemersfaciliteiten bieden tegenover inkomsten uit dienstbetrekking. Of het een korte vraag betreft of een omvangrijk fiscaal of financieel probleem, onze expertise kan u uitkomst bieden. Onze adviezen zijn theoretisch goed onderbouwd en zijn door onze kennis van u als cliënt maatwerk. Overspannen verwachtingen en bureaucratie worden vermeden. Wat wordt beloofd, wordt nagekomen zonder omhaal en met de vereiste doelmatigheid.

Het blijkt vaak het meest effectief als u ons in een vroeg stadium consulteert. Op dat moment kan de situatie nog beïnvloed worden om tot een optimaal resultaat te komen. Met tussentijdse cijfers en bijbehorende belastingadvies kunt u wanneer het nodig is tijdig bijsturen. Het tijdig inwinnen van goed advies kan u dan ook veel geld opleveren. Indien u reeds een meningsverschil met bijvoorbeeld de Belastingdienst heeft, kunt u ons inschakelen. Ons kantoor kan bogen op ruime ervaring in onderhandelingen met de Belastingdienst met een klinkend resultaat voor onze cliënten.

Ook als u vragen heeft over een investering, personeel, een hypotheek of een ander financieel probleem kunt u bij ons terecht. Dankzij ons ondersteunende netwerk hebben wij genoeg expertise in huis om u met raad en daad bij te staan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.