AlGrauwde & partners. Software.

Software

Nmbrs
Wij werken met het salarissoftware programma Nmbrs. Nmbrs een online platform dat werkgever, werknemer en ons toegang geeft tot de salarisadministratie. Het programma ondersteunt u bij uw dagelijkse HR taken, waardoor uw u kunt bezighouden met het optimaal inzetten van uw bestaande en nieuwe werknemers. Numbers zorgt voor een geautomatiseerde salarisverwerking met ruim 200 controles op Wet en Regelgeving. Bovendien kunt u als klant en wij als loonadministratiebegeleiding elke online applicatie koppelen dankzij de API van Nmbrs.

SnelStart
SnelStart streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren. Wij gebruiken SnelStart op drie manieren. Bij de eerste manier heeft de klant zelf geen online administratie, wij gebruiken SnelStart dan als ondersteuning bij het maken van de jaarrekening. De tweede optie is waarbij zowel de klant als wij toegang hebben tot de cijfers in SnelStart, op deze manier is er veel in- en overzicht aan beide kanten. De laatste manier is wanneer de klant SnelStart gebruikt voor de boekhouding en wij deze administratie alleen nog controleren. Doordat SnelStart een online boekhoudingsprogramma is, kan iedereen 24/7 bij de administratie komen, erg handig in een wereld die steeds digitaler wordt.

Exact
Exact Online is een business software voor ondernemers en accountants. Met online boekhouden en CRM in 1 is het een goede basis voor uw onderneming. Meerdere van onze klanten gebruiken dit boekhoudprogramma. Exact heeft de mogelijkheid ons kantoor te machtigen om met uw administratie mee te kijken en waar nodig deze bij te sturen. Wij zijn bekend met dit programma waardoor het voor u geen probleem hoeft te zijn om ons (administratief) op de hoogte te houden van het wel en wee van uw bedrijf.

Elsevier Nextens
Wij gebruiken Elsevier voor de belastingaangiften. Voor ons betekent het alle klanten netjes op een rijtje en een overzichtelijk programma om zo efficiënt mogelijk uw gegevens in te kunnen vullen. Voor u betekent deze software een duidelijk overzicht aan het einde van de streep. Uw inkomsten- of vennootschapsbelasting netjes onder elkaar waardoor u meteen kunt zien waar u aan toe bent wat betreft de betaling of eventuele teruggave van de verschillende belastingen.

Infine
Infine Software heeft een programma ontwikkelt voor de accountancybranche. Hun producten zijn gericht op het samenstellen van financiële rapportages. De Infine Jaarrekening is een zeer complete rapportgenerator, gebaseerd op Microsoft Excel. Bij de Infine Jaarrekening worden standaard de rapportmodellen meegeleverd voor de Eenmanszaak, Vennootschap onder firma en B.V.. Al deze rapportmodellen voldoen aan de wettelijke vereisten van Titel 9 Boek 2 BW en de Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving. Infine en SnelStart zijn zo gemaakt dat ze goed samen kunnen werken wat voor u als klant nog meer voordeel oplevert, omdat wij nu efficiënter met uw administratie kunnen werken.